Life of Johanna

En blogg om mina personliga tankar

Nya leksaker

Det är inte alltid som man köper leksaker till barnen om det inte är födelsedag eller julafton, men ibland så blir det lite impulsköp. Annars brukar det mest bli att man köper kläder till barnen för det känns som att det alltid behövs nya kläder. Antingen hittar de inga strumpor, eller jo de hittar strumpor men inga som är par konstigt nog. Man kan tro att tvättmaskinen äter strumpor. Den ena av strumporna i ett par iallfall.  Läste faktiskt en barnbok som handlade om några strumptroll som samlade på strumpor och tog dem från tvättmaskinen bort till sitt troll-land. Ha ha.

Och är det inte strumpor så är det att det inte finns rena kalsonger eller att tröjan är för liten. Eller att dragkedjan på jackan gått sönder. Eller att regnbyxorna hänger kvar på skolan så att det behövs ett par att ha hemma.

Så det blir till att handla en hel del kläder. Tur att man kan handla online så man inte behöver åka till butiken varje gång.

Men denna gången var det leksaker som impulshandlades. Hittade billigt lego, och då gäller det ju att passa på. Det kan ju faktiskt sysselsätta dem några timmar så det kan det vara värt.

Men den minsta håller inte på med lego så då får man ju passa på och fynda lite andra leksaker också när man ändå beställer så hon får något också och det är fri frakt.

Visst kan man spara leksakerna till julen men det är roligt att kunna överraska lite i vardagen också.

 

22 Dec 2016