Life of Johanna

En blogg om mina personliga tankar

Letar du stora kläder på nätet?

Jag fick nyligen höra talas om en butik på nätet som heter Motley Denim. De har sett till att lösa problemet för män som har behov av xl kläder. Deras storlekar börjar på XL och går uppåt hela vägen till 8XL, och från 40W till 70W vad gäller jeans. Du hittar det mesta i klädväg, oavsett om du letar kläder till fest, vardag, träning eller utomhusarbete. Stilmässigt sticker kläderna ut på ett bra sätt, då företaget valt att undvika tråkiga standardmodeller, och istället satsa helhjärtat på trendiga och snygga plagg. 

 

Skapa en personlig stil

Kläder och mode är en uttrycksform främst förknippad med kvinnor, men intresset har vuxit stort hos män de senaste åren. Via sitt klädval kan man förmedla en hel del om sig själv och sin personlighet, även om många väljer att haka på diverse aktuella trender. På grund av den exkluderande storleksnormen har herrar som drar större storlekar sällan haft ett vettigt utbud, således har denna grupp människor fått stå utanför och inte erbjudits samma möjligheter. Kvinnor har haft ett försprång tack vare medvetna butiker som infört särskilda sektioner, men nu kan alltså storvuxna män också skapa en personlig stil, tack vare Motley Denim. 

 

Näthandel

Många har reservationer för att handla kläder på nätet, ofta lyder deras resonemang som följer: det går inte att prova kläderna innan köp och returer är bökiga. Det är ett högst felaktigt sätt att tänka. Hos Motley Denim sker leverans inom 1-2 dagar och du har 14 dagars ångerrätt. Två veckor är gott om tid för att prova kläderna, håller ni inte med? Dessutom är returer kostnadsfria och superenkla att genomföra!   

20 Nov 2016