Life of Johanna

En blogg om mina personliga tankar

Höstlovstips

Nu när hösten är här, så finns det en massiga mysiga saker att göra. Om du har barn som har höstlov och du kanske jobbar på ett ställe som Axido, kolla om du inte kan ta ledigt, för att få i alla fall ett par dagars ledighet med dina barn. Att åka iväg är ju inte ett måste, utan ni kan stanna hemma i er egen stad och utforska den. Vi lovar att det finns saker ni inte sett eller testat innan!

Annars går det ju att åka till en av alla våra stora städer, som Stockholm, Malmö eller Göteborg. Ta den som ligger närmast dig om du inte har gott om ledig tid. Mindre orter nära dig kan även det vara kul att upptäcka.

Andra bra saker att göra om hösten

Om hösten, då är det helt ok att bara mysa. Det går att göra inne, om vädret är sämre. Du kan ägna dig åt att läsa, baka, laga mat, pyssla. Har du barn, se till att pussla, spela spel med mera.

Det kan vara mysigt med att gå ut, vandra i skogen eller i en park nära dig för att se de vackra färgerna som ändå är nu. Passa på att plocka svamp eller annat. 

Om du bara är själv eller med en partner, ta en lyxig weekend på ett spa hotell. Det är hur mysigt som helst att göra tillsammans. Det brukar finnas i många städer. 

24 Sep 2021