Life of Johanna

En blogg om mina personliga tankar

Går i sömnen

Har varit mycket att göra ett tag nu. Man får dra ner lite på sovandet. Ha ha.  Annars är det ju nyttigt att sova så man får se till att ta igen det när det blir lite lugnare. Om inte annat när man blir pensionär.  Eller när man ligger i graven.

Nej men det är konstigt vad mycket man kan hitta på att göra på kvällarna istället för att sova. Mycket sociala medier och tv-serier naturligtvis, men också bloggar och att läsa tidningar och böcker. Och det är ju bra. Mycket läsa gör dig klok. Därför läs varenda bok. Var ett uttryck jag hörde när jag var liten.

Lite överdrivet kanske. Grymt svårt att hinna läsa ens alla böcker man har hemma. he he.

Älsklingen har också lite problem med sömnen. He he. Han går i sömnen. Lite roligt men samtidigt lite läskigt. En del tror ju att det är ett symptom på att man har något annat problem.  Att någon pratar i sömnen känns lite lagom roligt. Man kan höra allt möjligt underligt.

Men att gå i sömnen känns som att vad som helst kan hända. Fast man har tydligen lite kontroll när man går i sömnen så att man inte hoppar ut genom ett fönster iallfall, men hoppas att det försvinner. Man vill ju inte vakna av att någon vandrar runt i lägenheten.

18 Feb 2017