Life of Johanna

En blogg om mina personliga tankar

Arbetsdisciplin

Jag jobbar från min dator på tider och platser som jag själv väljer. Visst låter det lyxigt - och det är det också - men det kommer med ett mycket tungt ok. Man måste hela tiden själv ingjuta arbetsmoral och -disciplin och det är inte det lättaste när man kan välja saker som sovmorgnar, fika med vänner, städa hemmet, gå till gymmet eller bara kanske pyssla med något annat hemma. Det är jättesvårt att sätta sig vid datorn och få något gjort när ingen pressar en. Jag hade kunnat komma så mycket längre redan om jag hade haft lite mer press på mig själv.

Eget kontor i stan

Så, nu är jag på jakt efter ett kontor i Malmö City för jag tänker att om jag ger mig själv en kontorsplats och bestämda arbetstimmar som alla andra, normala människor har, så kanske jag får mer gjort? Visst kostar det att hyra kontorslokaler, men jag svär, att om jag bara jobbar några timmar extra per vecka så betalar lokalen sig själv.

Första visningen

Jag gillar också tanken på att bege mig till mitt eget kontor i stan, det känns proffsigt och härligt! Fika och luncha kan jag ju göra med vänner som också jobbar i stan - särskilt eftersom min lunchtimme alltid kan vara flexibel. Jag har redan varit i kontakt med ett företag som förmedlar lediga lokaler i Malmö och jag ska faktiskt gå på visning för en lokal i nästa vecka - håll tummarna!

5 Sep 2017