Life of Johanna

En blogg om mina personliga tankar

Åk på din drömresa!

Alla har väl en plats på jorden som man önskar att besöka någon gång i livet? Det finns så många länder, som erbjuder vacker natur, fin miljö, kultur, god mat, och massor av annat. Min drömresa går till Bolivia! Det finns en resebyrå, som heter Inca Tours, som specialiserar sig på att erbjuda resor i Sydamerika bland annat. Om jag åker till Bolivia så är det definitivt med dem jag tänker boka.

Bolivia – ett land du måste besöka!

Bolivia ligger i Sydamerika och om man beställer en resa med Inca Tours kan man få en rundresa i Bolivia eller välja att få den helt skräddarsydd efter sina egna önskemål. Det finns en hel del fantastiskt med detta land. Bland annat har de massor av saker som är ”högst belägna”. Bland dessa så finns det La Paz, världens högst belägna huvudstad. De har även världens högst belägna navigerbara sjö, världens högst belägna skidort och världens högst belägna golfbana. Läste att det går att resa till Bolivia året runt, men det är finast mellan maj och september.

Underbara Bolivia

Att resa till Bolivia är enkelt genom en resebyrå som Inca Tours. Besök deras sida, så får du se själv att det är både enkelt att boka, så väl som att läsa mer om landet. Bolivia har förresten en annan sak, som är en slags sevärdhet. Mount Rico är ett berg, där man kan få spränga, genom att köpa dynamit. Dock är berget på väg att förstöras då det är många turister som gjort detta, det är ju lite synd!

10 Oct 2016